Novi selektor Engleske odbio meč s Hrvatskom

Ništa od meča na Wembleyu

Novi selektor Engleske odbio meč s Hrvatskom

Engleska i Hrvatska ipak se neće sastati 1. septembra na Wembleyju, objavio je FA. 

Mediji na Otoku su objavili da će Engleska i Hrvatska u okviru priprema za nadolazeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo odigrati prijateljsku utakmicu, međutim zbog odluke Sama Allardycea je došlo do promjene plana. 

"FA je razmišljao o prijateljskoj utakmici na Wembleyu 1. septembra, ali novi selektor Allardyce želi iskoristiti to vrijeme za upoznavanje igrača uoči puta u Trnavu," objavio je Engleski nogometni savez. 

Allardyce će debi na klupi Engleske imati upravo u Slovačkoj na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. U grupi F još će igrati Škotska, Slovenija, Malta i Litvanija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi