Nula Levantea i Rubina

Dva crvena kartona

Nula Levantea i Rubina

M. Maksimović

Ruski klubovi nisu bili pretjerano raspoloženi ovog četvrtka. Nakon nule u duelu Anzhija i Newcastle, istim rezultatom je zaključen duel Levanta i Rubina. 

Međutim, ako već nije bilo golova, onda jeste crvenih kartona.Prvo su gosti u 52.minuti ostali sa čovjekom manje nakon što je isključen Ansaldi koji je dobio drugi žuti. Brojčanu prednost  Levante je imao samo dvije minute, u 54. prije vremena u svlačionicu ide Michael. Levante je imao više od igre, stvarao je pritisak, ali nije uspio doći do gola. na drugoj strani, gosti su mogli zamalo slaviti, ali je Rondón pogodio okvir gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.