Ognjen Đelmić karijeru nastavlja u Debrecenu
EPA

Doskorašnji član FK Željezničar

Ognjen Đelmić karijeru nastavlja u Debrecenu

Bh. internacionalac Ognjen Đelmić će svoju karijeru vjerovatno nastaviti u Mađarskoj. 

Đelmiću je nedavno istekao ugovor sa Željezničarom i sa rukovodstvom tima nije uspio pronaći zajednički jezik po pitanju produženja saradnje, a očito je da su to iskoristili u višestrukom mađarskom prvaku Debrecenu.

Mađarski mediji su objavili da je Đelmić uspješno okončao pregovore sa Debrecenom i u narednim danima bi trebao potpisati ugovor, a tamošnjoj sportskoj javnosti on je ostao upamćen po golu koji je dao Ferencvarošu u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Evropske lige. 

Podsjećamo, Đelmić je tokom dosadašnje karijere nastupao za Rad, Laktaše, Drinu, Zvijezdu, Olimpic, Borac, Čelik, Spartak Semey i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi