Otac mu je selektor Srbije, ali on poziv može samo sanjati

Mnogo je obećavao

Otac mu je selektor Srbije, ali on poziv može samo sanjati

U javnosti je malo poznato da srbijanski selektor Slavoljub Muslin ima sina koji nastupa u Švicarskoj. 

Marko Muslin je u prošlosti mnogo obećavao i bio je u klubovima poput Nice, Crvene zvezde i Monaca, ali njegova karijera se nije razvijala onako kako je zamišljao i danas kada ima 31 godinu nastupa za Wohlen.

U ovom švicarskom drugoligašu igra standardno, čovjek je od povjerenja svakog trenera, a Wohlen ih je za prethodna tri mjeseca mijenjao dva puta.

Međutim, Marko je jedan od onih fudbalera koji imaju tu sreću da im je otac selektor, ali nemaju nikakvih šansi da dobiju poziv. Premda bi Slavoljub bio najsretniji čovjek na svijetu kada bi mogao ukazati šansu sinu, Srbije je ipak selekcija koja okuplja fudbalere iz najjačih svjetskih timova, a uz sve to ni Marko objektivno nije dovoljno dobar da bude njen član. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi