Papac i Rangersi zabili sedam golova
Saša Papac

Prvenstvo Škotske – 17. kolo

Papac i Rangersi zabili sedam golova

Saša Papac odigrao je svih 90 minuta u velikoj pobjedi njegovog Glasgow Rangersa u 17. kolu šampionata Škotske.

Isprašili su Hamilton sa 7:1 i sa utakmicom više primakli se vodećem Celticu (43) na četiri boda zaostatka na tabeli. Zanimljivo, gosti su poveli u drugom minutu golom Mc Artura ni ne sluteći šta ih čeka?! Miller je u 10. minutu izjednačio, a onda su Hamiltonu trpali redom Boyd tri «komada», te Lafferty, Novo i  Davis

Danas su odigrana još dva susreta 17. kola u kojem je trećeplasirani Dunde United na gostovanju savladao Inverness sa 3:1. Falkirk je kući poražen od St. Mirreba 1:2. Ostali mečevi 17. kola u Škotskoj igraju se u nedjelju (7. decembra).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.