Perišić se oprostio od Intera

Ide u Manchester United

Perišić se oprostio od Intera

E. Škorić

Hrvatski napadač Ivan Perišić na korak je od odlaska iz Intera, što svjedoči i i naslovnica Gazzette dello Sport.

Perišić se navodno oprostio od Intera i na pragu je prelaska u Manchester United, koji će ga platiti negdje oko 50 miliona eura.

Gazzetta je objavila kako je Perišić na Instagram profilu stavio fotografiju s utakmice protiv Udinesea na kojoj maše navijačima i očigledno je to bio njegov posljednji pozdrav Giuseppe Meazzi.

Perišić je izbrisao kasnije fotografiju, no to neće promijeniti stvari. Hrvat je odlučio da napravi korak u karijeri i čini se da je na pola puta za Old Trafford, a Inter će zaraditi, pošto ga je nešto ranije od Wolfsburga kupio za "samo" 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadesetosmogodišnji Splićanin je prije igrao za Borussiju Dortmund, Sochaux, Club Brugge i Roselare u Belgiji, a ponikao je u Hajduku. Ove sezone je u Seriji A dao 11 golova uz 11 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi