Pjanić: Nije ni Dybala loš, ali ga često pobjeđujen

Majstori u slobodnjacima

Pjanić: Nije ni Dybala loš, ali ga često pobjeđujen

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić majstor je za slobodnjake, a glavni konkurent u timu Juventusa mu je Paulo Dybala.

U meču Lige prvake protiv Sportinga Pjanić i Dybala su se dogovorili da ipak bh. nogometaš izvede slobodni udarac, a ovaj je postigao magičan pogodak.

"Često pobijedim u našim okršajima u pucanju slobodnjaka, ali Dybala ih jako dobro izvodi. Svako od nas ima svoju stranu, svoj način, ali obojica smo dobri", kazao je Pjanić za Sky.

"Za mene, pozicije od 16 do 24-25 metara su idealne", dodao je Miralem, sretan zbog trijumfa nad Sportingom.

"Morali smo slaviti nakon što smo malo popustili u prvenstvu. Nikada nije lako, ali sretni smo što smo trijumfovali protiv Sportinga. Očekivanja u Juventusu su uvijek velika, pa nije lako igrati. Međutim, mnogo puta smo pokazali da imamo snagu i kvalitet".

Pjanić je bio povrijeđen i vidjelo se da nedostaje Staroj dami.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Drago mi je što sam se vratio. Krajem meča protiv Sportinga bio sam umoran, no ubrzo ću biti stoposto spreman".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti