Prekinut trening Liverpoola, Klopp završio u bolnici

Osjećao se loše

Prekinut trening Liverpoola, Klopp završio u bolnici

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola danas su ranije morali završiti svoj trening zbog toga što Jurgen Klopp nije mogao da bude do kraja.

Engleski mediji objavili su danas da je trening Liverpoola naglo prekinut jer se trener ove ekipe Jurgen Klopp nije osjećao dobro. Klupski ljekari su brzo pritrčali u u pomoć, te je njemački stručnjak prevezen u najbližu bolnicu. No, još uvijek se ne zna da li je situacija ozbiljna, te šta se dešava.

Iz kluba su se oglasili ubrzo nakon svih ovih dešavanja, te su potvrdili da se Klopp trenutno nalazi u bolnici. NIsu željeli da otkriju u čemu je problem, te su zamolili novinare za da poštuju pritvatnost njemačkog trenera i njegove porodice.

"Naši ljekari su mu pomogli i odvezli ga u bolnicu. Ne želimo govoriti o čemu je riječ jer ni mi još uvijek ne znamo. Vjerujemo da će se Klopp večeras vratiti kući nakon pregleda. Želimo da poštujete njegovu privatnost, ali i njegove porodice, te svih pacijenata koji se nalaze u toj bolnici. Kada budemo znali nešto više obavijestit ćemo vas o tome", poručili su iz Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi