Promjene u selekciji Španije za meč sa Izraelom
Foto: EPA

Nekoliko novih igrača od prve minute

Promjene u selekciji Španije za meč sa Izraelom

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Julen Lopetegui najavio je promjene u sastavu za meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Izraela.

Španci su već osigurali prvo mjesto u grupi ispred Italije, a u Izraelu će završiti gotovo perfektne kvalifikacije u kojima imaju čak osam pobjeda uz jedan remi.

Lopetegui je najavio određene promjene, ali bez obzira na to, njegova selekcija će igrati na pobjedu.

"Biće promjena. Osvježiću tim, a svi igrači su u konkurenciji za početni sastav. Pokušaću izabrati najbolji sastav za ovaj meč", istakao je Lopetegui.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sa ostatkom ekipe u Izrael nisu otputovali David Silva i Gerard Pique zbog kartona, a neće nastupiti ni Thiago Alcantara zbog povrede u susretu s Albanijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi