PSG-ova ponuda za Mbappea premašuje sve rekorde
Foto: EPA

Riječ je o nevjerovatnim ciframa

PSG-ova ponuda za Mbappea premašuje sve rekorde

Sudeći prema informacijama koje donosi nekoliko evropskih medija, francuski velikan PSG je Monacu uputio nevjerovatnu ponudu za talentovanog tinejdžera Kyliana Mbappea.

Ovim potezom, navodno, Parižani žele izbaciti Real Madrid i Arsenal iz utrke za mladog Mbappea, iako se do sada smatralo da je Kraljevski klub najveći favorit za dovođenje ovog francuskoj napadača.

Ipak, ako su današnje informacije tačne, PSG je izbio na čelo utrke. Iako se pominju različite sume, ponuda PSG-a je, u svakom slučaju, astronomska.

Klub iz glavnog grada Francuske je, navodno, Monacu uputio ponudu vrijednu 135 miliona eura, prenosi ugledni Goal.com, dok španski El Chiringuito ide još dalje, te tvrdi da PSG nudi čak 140 miliona eura i Hatema Ben Arfu u zamjenu za sjajnog Mbappea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ako ima istine u ovim izvještajima, Monaco će teško moći odbiti ovakvu ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi