Pukla ljubav: Guardiola osramotio Fabregasa

Nije htio da se pozdravi

Pukla ljubav: Guardiola osramotio Fabregasa

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja danas su upisali pobjedu na gostovanju protiv Manchester Cityja sa 3:1 u meču 14. kola Premiershipa.

Chelsea je u derbiju kola lakše od očekivanog slavio u meču u kojem je bilo dosta uzbuđenja. U finišu meča igrači Cityja završili su sa devet igrača jer su direktne crvene kartone dobili Aguero i Fernandinho.

Ipak, nakon meča engleski mediji obrušili su se na Pepa Guardiolu. Španski stručnjak je pokazao da teško prihvata poraze, a očito je da se nešto zamjerio i Cescu Fabregasu. Igrač Chelseaja je prišao Guardioli da se pozdravi, ali ga je Pep ignorisao i samo je prošao pored njega.

Ovaj potez španskog stručnjaka je veliko iznenađenje s obzirom da je on bio najzaslužniji što se Fabregas vratio u Barcelonu 2011. godine. Očito da je ljubav puka između dvojice Španaca.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi