Pulisić na raskrsnici karijere: Dobio ponude velikana

Ponude Reala i Liverpoola

Pulisić na raskrsnici karijere: Dobio ponude velikana

M. Šljivak

Mladi fudbaler Borussije iz Dortmunda Christian Pulisić dobio je dvije sjajne ponude za nastavak karijere.

Ovaj 17-godišnji Amerikanac oduševio je sve sjajnim nastupima za tim iz Dortmunda. 

Postao je najmlađi igrač u Bundesligi koji nije Nijemac, a koji je postigao gol, da bi proteklog vikenda zabio i Stuttgartu.

Nije dugo trebalo evropskim velikanima da uvide o kakvom se talentu radi. Real Madrid i Liverpool su spremili ponude za njega i nemaju namjeru da štede novac.

Posebno se to odnosi na Real. Kraljevi su razočarani razvojem Martina Odegaarda i njega se namjeravaju riješiti. Pulisić bi stigao na Santiago Bernabeu umjesto njega, a postoji opcija zamjene uz dodatni novac.

Također, zainteresovan je i Liverpool, kojeg s klupe predvodi nekadašnji trener Milionera Jurgen Klopp.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je dobro upoznat s kvalitetama američkog fudbalera i ima namjeru da ga dovede na Anfield.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi