Ramos opleo po sudiji: Nisam siguran da je dobro vidio
Foto: EPA

Kraljevi se bune

Ramos opleo po sudiji: Nisam siguran da je dobro vidio

Edmir Škorić

Sergio Ramos smatra da je Barcelona sinoć na Nou Campuu imala naklonjenost suca.

Ramosov Real slavio je s 3:1 u meču u kojem je Ronaldo dobio crveni karton, a Barci je dodijeljen penal iz kojeg je Leo Messi postigao pogodak. Ramos smatrada je i on prestrogo dosuđen.

"Bio sam daleko, ali mislim da je Ronaldo samo izgubio ravnotežu i da nije bilo potrebe da mu se desetak minuta prije kraja dodijeli crveni karton i tako mu se zabrani igranje u drugom meču. Nisam baš siguran da je sudija donosio dobre i ispravne odluke", rekao je Ramos, koji je dodao:

"Kod penala Suareza također nisam siguran da je bilo prekršaja. Moj osjećaj je da penal nije postojao".

Trener Barce Ernesto Valverde ne želi odustati od trofeja iako njegov tim sada ima ozbiljan zaostatak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo gledati naprijed, imamo još jedan susret. Iako će Real biti favorit, nećemo se predavati. Nikada ne želite izgubiti, posebno ne od rivala, ali postoje neke lekcije koje možemo da naučimo nakon ove večeri", izjavio je Valverde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti