Ramos: Ovo je nagrada za sav naš trud

Izabran za najboljeg igrača finala

Ramos: Ovo je nagrada za sav naš trud

Sergio Ramos je i u ovom finalu protiv Atletico Madrida bio strijelac jednog pogotka za svoj tim.

Kapiten kraljevskog kluba pogodio je već u 15. minuti utakmice za vodstvo Reala od 1:0, a na kraju je proglašen i najboljim igračem večerašnje utakmice u Milanu.

"Ovo je velika stvar za nas i nagrada za sav trud koji smo uložili tokom ove sezone. Atletico je bio dobar protivnik i zaista im treba čestitati na tome", rekao je Ramos, te dodao:

"Završiti sezonu na ovaj način je savršeno. U svakoj sezoni imamo najviše ciljeve, a večeras smo ispunili ono što smo željeli".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Real Madrid je večerašnjom pobjedom nad Atleticom stigao do 11. titule prvaka Evrope u klupskoj historiji i po tome je apsolutni rekorder.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi