Ramos sretan zbog Barcelonine blamaže

Iskreno odgovorio

Ramos sretan zbog Barcelonine blamaže

Sergio Ramos ne krije da je sretan zbog blamaže koju je Barcelona doživjela kod Paris Saint-Germaina.

Nakon pobjede nad Napolijem fudbalera Reala je dočekalo novinarsko pitanje: "Da li je sretan zbog debakla Barcelone?" Budući da prema katalonskom klubu osjeća veliki rivalitet, Ramos je iskreno odgovorio.

"Ne mogu da kažem da nisam sretan jer je Barcelona izgubila", kazao je iskreni Ramos i potom nastavio:

"Ne volim kada moji prijatelji pate, ali očigledno je da ne volim da Barcelona pobijedi. Nisam čak ni iznenađen tim rezultatom. Paris Saint-Germain je odigrao sjajnu utakmicu", istakao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dodajmo i to da je Ramos u meču protiv Napolija zadobio povredu i nakon što bude podvrgnut detaljnim istraživanjima saznat će o čemu se tačno radi i koliko je ozbiljne prirode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti