Rasterećeni Levante slavio u Granadi
Foto: EPA

Primera, 31 kolo

Rasterećeni Levante slavio u Granadi

E. Škorić

U pretposljednjem susretu 31. kola španske Primere Levante je slavio u gostima kod Granade rezultatom 2:0.

Rasterećena momčad Levantea u Granadi je stigla do 10. jubilarne pobjede, dok je domaćin doživio 17. poraz i još uvijek nije siguran u svoj opstanak iako se nalazi na 12 mjestu. 

Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, a u nastavku se mreža tresla u dva navrata, a oba puta je domaći golman vadio loptu iz mreže.

Poveo je gostujući sastav već na početku drugog dijela, kada je pogodio David Navarro. I dok je Granada na sve načine pokušavala izjednačiti, Pedro Lopez je postigao prekrasan pogodak u završnici prvog dijela za konačnih 0:2.

Levante je sada na devetom mjestu sa 40 bodova, dok 12-plasirana Granada ima 34 boda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 31. kolo:
Granada - Levante 0:2 (Navarro 48, Lopez 89)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.