Real Brazilca poslao na posudbu u Marseille

Lucas Silva napustio Real

Real Brazilca poslao na posudbu u Marseille

E. Škorić

Brazilski nogomeaš Lucas Silva napustio je na određeno vrijeme Real Madrid.

Silva je u januaru stigao u Real Madrid iz Cruzeira kao velika nada, no sad je višak u Madridu i klub ga je odlučio privremeno poslati u Marseille, gdje će provesti ostatak sezone na posudbi.

Dvadesetdvogodišnji veznjak nije zadužio broj na dresu za novu sezonu i to je bio jasan znak da će morati da napusti Santiago Bernabeu.

"Real Madrid i Marseille postigli su dogovor o transferu Lucasa Silve do 30. juna 2016. godine", naveli su u kraljevskom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real sada ima dosta veznjaka koji su Rafi Benitezu potrebniji od Silve, posebno kada je stigao i Mateo Kovačić iz Intera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.