Reyes otišao u Kinu
Foto: EPA

Potpisao za Shanghai

Reyes otišao u Kinu

M. Šljivak

Iskusni španski fudbaler Jose Antonio Reyes (34) karijeru će nastaviti u Kini.

Ovaj 34-godišnji ofanzivac dogovorio je sve uslove oko ugovora sa ekipom Shanghai Shenua, gdje dolazi kao slobodan igrač.

Iskusni fudbaler je posljednju sezonu proveo u Espanyolu. U timu iz Barcelone je postigao četiri gola u 23 nastupa, ali je odlučio da karijeru nastavi izvan Španije.

Shanghai Shenhua je odavno pokazivao interes za njegove usluge, a upornost im se konačno isplatila, jer je Reyes postao njihov igrač.

Španac će se u redovima ovog tima pridružiti Carlosu Tevezu, Freddyju Guarinu i Obafemiju Martinsu, koji su vođe kineske ekipe u ovoj sezoni.

Tokom bogate karijere, koju je počeo u Sevilli, Reyes je igrao još za Arsenal, Real Madrid, Atletico, Benficu i Espanyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi