Rijeka dobija pojačanje iz Serije A
EPA

Čeka se potpis

Rijeka dobija pojačanje iz Serije A

U narednim danima Rijeka bi mogla dobiti veliko pojačanje u vidu Maxwella Acostyja. 

Nakon što je Matjaž Kek napao rukovodstvo Rijeke kako nema adekvatan igrački kadar za izazove u Evropskoj ligi, prvi čovjek kluba Damir Mišković je očito ozbiljno shvatio njegove riječi i dao se u potragu za pojačanjima. 

Na Rujevicu bi, prema pisanju medija iz susjedstva, mogao stići Maxwell Acosty. Fudbaler koji je rođen u Gani je cijelu karijeru proveo u Italiji, a vrijedno pomena je to što se imao priliku okušati u klubovima poput Fiorentine i Chieva.

Posljednju sezonu Acosty je proveo u Crotoneu. Za ovaj klub je prošle sezone odigrao 11 utakmica, uključujući i susrete protiv Juventusa, Rome, Napolija...

Rijeka je inače prije dva dana u svoje redova dovela i grčkog beka Charalamposa Mavriasa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi