Riješena konfuzija oko Stojčeva i nastupa za Ethnikos

Potencijalno pojačanje Sarajeva

Riješena konfuzija oko Stojčeva i nastupa za Ethnikos

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Miloš Stojčev bi se ovog ljeta mogao vratiti na Koševo i pojačati bordo klub pred novu sezonu Premijer lige koja počinje za vikend.

Pojedini mediji u Bosni i Hercegovini prenijeli su vijest da je Stojčev za vikend nastupio za kiparski Ethnikos u prijateljskoj utakmici protiv APOEL-a (0:3), ali to nije tačno.

Miloš Stojčev nije na probi u ovom klubu sa Kipra, niti je zaigrao za Ethnikos na ovoj utakmici, a konfuziju je očito stvorilo to što se na terenu zaista našao jedan Stojčev.

Riječ je o 30-godišnjem bugarskom fudbaleru Borislavu Stojčevu (Stoychev), koji već godinu dana nastupa za Ethnikos, a ne o Milošu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Miloš Stojčev je nedavno za SportSport.ba izjavio da bi se rado vratio u Sarajevo.

"Kontakti postoje, razgovarao sam sa Ihtijarevićem i šefom i sve je još otvoreno. Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Sarajevo. Naprotiv, tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj karijeri. Ponavljam, sve je otvoreno. Obostrana želja za povratkom na Koševo postoji, no problem su finansije. Imam još godinu dana ugovora sa Atromitosom i ako bi se pronašli po tom pitanju mogao bih ponovo zaigrati na Koševu", rekao je Stojčev prije nekoliko dana u intervjuu za naš portal.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi