Rivaldo je 2004. godine bio na pragu nestvarnog transfera

Brazilac imao zanimljive ponude iz Engleske

Rivaldo je 2004. godine bio na pragu nestvarnog transfera

E. Čaušević
Teme:

Jedan od najboljih igrača u historiji Barcelone, Rivaldo, ispričao je zanimljivu priču iz vremena dok je nosio dres katalonske ekipe.

Naime, Rivaldo je prije 15-tak godina bio ubjedljivo najbolji igrač Barcelone. Ipak, na njegovu žalost katalonska ekipa je u to vrijeme većinom sezone završavala bez trofeja. No, Rivaldo je i tako uspio da osvoji jednu Zlatnu loptu.

Iako je imao mnoge ponude drugih klubova Rivaldo je svoje najbolje dane u karijeri proveo u Barceloni, a zatim je otišao u Milan. Brazilac je odlučio otkriti da je imao zanimljive ponude dok je bio član Barce.

"Imao sam mnogo ponuda dok sam igrao za Barcelonu, ali sam previše volio taj klub da bih otišao. Redovno su me zvali iz Manchester Uniteda i Liverpoola, ali ostao sam vjeran Barceloni. Također, 2004. godine sam umalo završio u Boltonu što niko ne zna", rekao je Rivaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi