Ronaldinho: Znam koji klub silno želi dovesti Coutinha

Igrač Liverpoola na meti Barcelone

Ronaldinho: Znam koji klub silno želi dovesti Coutinha

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho izjavio je danas da vjeruje da će Philippe Coutinho već na kraju ove sezone napustiti Liverpool.

Ronaldinho je najbolje dane svoje karijere proveo u Barceloni koju trenutno zastupa kao ambasador. Legendarni Brazilac je otkrio da je veliki fan Coutinha, te da zna da Barcelona ima namjeru da dovede ovog fudbalera narednog ljeta.

"Nadam se da će se brzo oporaviti od povrede, te da će se vratiti u staru formu. On je jedan od najboljih igrača u Evropi ove sezone. Znam da mu se dive u Barceloni i da će ga željeti dovesti narednog ljeta. Liverpool ga neće tako lako pustiti, ali ja sam siguran da će on jednog dana zaigrati u dresu Barcelone", rekao je Ronaldinho.

Nekada najbolji fudbaler svijeta dodao je da bi se Coutinho fantastično uklopio u tim i igru Barcelone, te da je to najbolji mogući transfer koji ovaj fudbaler može napraviti. Ipak, treba znati da se i Liverpool u svemu tome pita dosta, te je sigurno da se neće tek tako odreći svog najboljeg igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti