Ronaldo: Chelsea je najjači u Engleskoj, osvojit će i naslov

Tvrdi portugalski fudbaler

Ronaldo: Chelsea je najjači u Engleskoj, osvojit će i naslov

Portugalski fudbaler, Cristiano Ronaldo, kazao je kako je Manchester United napravio pravi potez dovođenjem Angela di Marije, s kojim je donedavno dijelio svlačionicu u Real Madridu. 

„Di Maria ima nevjerovatan utjecaj na igru Manchestera. Vidjeli ste kako igra u napadu, zabija golove i ponosan sam što mi je prijatelj. Čuli smo se nekoliko puta nakon što je došao u Englesku“, kazao je Ronaldo, te se prisjetio svog boravka na Old Traffordu.

„U Manchesteru sam proveo prelijepih šest godina. To je jedan od najvećih klubova na svijetu, a u vjeren sam da će Di Maria tamo postati još bolji igrač. Bio sam sretan u Unitedu, a mislim da će i Di Maria biti“.

Kada je u pitanju današnji derbi Premiershipa između Untieda i Chelseaja, Ronaldo ističe da je tim iz Londona jači od svih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Premier liga je odlična i uvjeren sam da će naslov prvaka pripasti Chelseaju. Jači su od svih, ali u tamošnjoj ligi nikad ne znate što se može dogoditi. Manchester će teško doći do naslova ove sezone, imaju prevelik zaostatak za Chelsajem“.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.