Ronaldo: Ne sviđa mi se Simeoneova taktika

Brazilac pred finala Lige šampiona

Ronaldo: Ne sviđa mi se Simeoneova taktika

Legendarni brazilski fudbaler i nekadašnji napadač Real Madrida Ronaldo de Lima poručio je da mu se ne sviđa taktika Diega Simeonea.

Podsjetimo da Real Madrid i Atletico Madrid večeras igraju veliko finale Lige šampiona, a Simeone će svom klubu pokušati donijeti prvu titulu prvaka Evrope.

Ipak, Ronaldo poručuje da je Simeone sjajan trener ali da mu se ne sviđa njegova taktika.

"Ja volim gledati lijep fudbal. Simeone ima pravi mentalitet Argentinaca i to je prenio i na svoje igrače. To su stvari koje se meni ne sviđaju, ali on je sjajan trener. Atletico ima svoj stil igre i protiv toga je jako teško igrati", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da su Simeone i Ronaldo jedno vrijeme igrali zajedno u ekipi Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi