Ronaldo rekao dvije rečenice i niko više ništa nije pitao
Foto: EPA

Ljut na španske novinare

Ronaldo rekao dvije rečenice i niko više ništa nije pitao

M. Šljivak

Madridski Real sinoć je u meču Lige prvaka deklasirao kiparski APOEL sa 6:0.

Zvijezda večeri bio je Cristiano Ronaldo koji je sa dva pogotka došao do 18 golova u kalendarskoj godini (najviše ikad), te je sa 98 golova postao igrač sa najviše pogodaka za jedan klub u Ligi prvaka.

Iako je porušio nove rekorde, Portugalac nije bio raspoložen za priču. Odbio je dati izjavu, a rekao je samo dvije rečenice.

"Kažem jedno, vi napišete nešto sasvim drugo. Zašto me onda išta pitate?", upitao je Ronaldo nakon čega ga više niko ništa nije pitao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španski mediji su prethodnih dana pisali o sukobu Ronalda i kapitena Sergija Ramosa.  Međutim, dokaza o tome nije bilo previše, ali očigledno da Portugalac nema namjeru da se previše raspravlja sa novinarima i odlučio je da ih neko vrijeme izbjegava. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi