Sagna: Ne smijemo ovisiti samo o Agueru
Foto: EPA

Desni bek Cityja

Sagna: Ne smijemo ovisiti samo o Agueru

E. Škorić

Bacary Sagna, desni bek Manchester Cityja, smatra da cijela momčad mora igrati bolje. 

City je ušao u rezultatsku krizu, te teško u zadnje vrijeme ostvaruje pobjede. U subotu su Građani osvojili samo bod u gostima kod QPR-a (2:2), a prije toga poraženi su kod kuće od CSKA u važnom meču grupne faze Lige prvaka.

“Igrači moraju popraviti svoju formu i podići nivo igre, budući da smo svi izuzetno kvalitetni”, kazao je Sagna, dodavši:

“Dobro je što Sergio Aguero postiže golove, no ne možemo se na njega osloniti. I drugi moraju da postižu golove. Sergio vodi momčad, ali mora imati veću i bolju podržku ostalih igrača”.

Aguero je najbolji strijelac Premiershipa sa 12 golova, ali njegov klub im osam bodova manje u odnosu na vodeći Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti