Savjet Mbappeu: Nemoj ići u Real Madrid!

Robert Pires savjetovao mladog napadača

Savjet Mbappeu: Nemoj ići u Real Madrid!

M. Šljivak

Mladi napadač Monaca Kylian Mbappe (18) zaludio je svijet nastupima u dresu Kneževa ove sezone.

Beskompromisni 18-godišnjak redovno trese protivničke mreže, pa je tako na sebe privukao veliku pažnju evropskih velikana.

Manchester United, Real Madrid i Barcelona, timovi su koji bi rado ovog fudbalera vidjeli u svojim redovima i spremni su za njega izdvojiti nevjerovatne cifre.

Za sada se najviše spominje prelazak u Real Madrid, iako je on 2013. godine odbio da potpiše ugovor s Kraljevima.

Nekadašnji francuski reprezentativac i legenda londonskog Arsenala, Robert Pires, savjetuje mladog napadača da ne ide još na Santiago Bernabeu.

"Mislim da mu mogu dati pravi savjet. Smatram da bi trebao ostati u Monacu još barem dvije sezone. Još je mlad i treba mu redovna minutaža. Real jeste među najboljim timovima svijeta, ali tamo je veliki pritisak. Trebao bi ostati u Monacu. To je trenutno savršeno mjesto za njega", istakao je Pires.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je ove sezone odigrao ukupno 32 utakmice za Kneževe. Postigao je 19 golova uz 11 asistencija u svim takmičenjima i smatra se jednim od najtalentovanijih napadača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi