Sead Kolašinac uspješno operisan u Augsburgu

Nakon teške povrede koljena

Sead Kolašinac uspješno operisan u Augsburgu

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, koji je imao taj peh da se teško povrijedi već u prvom kolu nove sezone Bundeslige, danas je uspješno operisan.

Fudbaleru Schalkea danas su u Augsburgu uspješno operisani prednji križni ligamenti koljena koji su mu nastradali u 14. minuti duela sa Hannoverom. 

Pred Kolašincem je u najboljem slučaju, čijem scenariju se svi nadamo, pauza od šest mjeseci.

Iako se povrijedio samo dan nakon što je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić objavio spisak, Sead Kolašinac bi prema riječima selektora trebao stići na pripreme za prijateljsku utakmicu sa Lihtenštajnom i prvi meč kvalifikacija sa Kiprom. 

Popularni Pape umjesto Kolašinca neće pozivati nove igrače, a druženje sa reprezentativnim kolegama za mladog igrača mogla bi biti prava terapija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.