Simeone otklonio dileme o svojoj budućnosti
Foto: EPA

Dao jasan odgovor

Simeone otklonio dileme o svojoj budućnosti

U španskim medijima već mjesecima je tema Diego Simeone. 

Popularni Cholo, kako mu tepaju navijači, postao je kultna ličnost na Vicente Calderonu zahvaljujući rezultatima sa Atleticom, a mnogi su uvjereni kako će se sa madridskim klubom rastati na kraju sezone. 

Simeonovo sudjelovanje na predstavljanju Audi kupu, na kojem će Atletico nastupiti početkom augusta sa još nekoliko velikana, novinari su iskoristili kako bi ga pitali hoće li ostati u Madridu i sljedeće sezone. Odgovor je bio potvrdan.

"Činjenica da sam se pojavio ovdje je jasan znak. Definitivno se vidimo na Audi kupu", rekao je Simeone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac vodi Atletico od 2011. godine i s klubom je dosad osvojio pet velikih trofeja. Jedino mu nedostaje Liga prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi