Situacija oko Aleixa Vidala dobila veliki preokret

Ostaje u Barceloni?

Situacija oko Aleixa Vidala dobila veliki preokret

E. Čaušević

Barcelona je sinoć ubjedljivo savladala Borussiju Monchengladbach (4:0) u meču grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je bez većih problema stigao do pobjede iako je Luis Enrique dao šansu igračima koji rijetko igraju. Tako je nakon dugo vremena priliku dobio Aleix Vidal koji je već jednom nogom na izlaznim vratima Barce.

Ipak, nekadašnji fudbaler Seville odigrao je sjajan meč protiv Gladbacha, te je pokazao svoj kvalitet. Nakon meča Enrique nije štedio riječi hvale na račun ovog igrača.

"Bio je fenomenalan. Pored svega pokazao je da je dosta dobro fizički spreman. Sretan sam što je iskoristio šansu i dobit će je ponovo veoma brzo. Da li odlazi? O tome ćemo znati više u januaru, ali sada ne vjerujem da će se to desiti", rekao je Enrique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi