Skandalozno: Djeca Srbiji priredila neviđenu provokaciju!

Djeca iskorištena u 'prljave' svrhe

Skandalozno: Djeca Srbiji priredila neviđenu provokaciju!

Prije početka prijateljskog susreta između Grčke i Srbije viđene su nevjerovatne scene.

Igrači obje reprezentacije su, po običaju, sa sobom na centar igrališta izvele dječake koji su se između sebe rukovali i ostali saslušati dvije himne.

Skandal je izbio na do sad najneobičniji način. Nekoliko dječaka je, za vrijeme boravka na centru igrališta sa reprezentativcima Srbije, svojim položajem ruku oponašalo orla. 

Nakon nemilih scena iz Beograda, zaista su minimalne šanse da je sve to slučajnost, budući da je ovakva gestikulacija albanski "zaštitni znak".

Ostaje pitanje ko je i zbog čega djecu iskoristio u prljave svrhe, jer je zaista žalosno vidjeti se ovakvim i sličnim manipulacijama i oni najmlađi 'truju' nacionalizmom...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.