Skauti Barcelone sinoć boravili na Bernabeu

Pratili Tottenhamov dvojac

Skauti Barcelone sinoć boravili na Bernabeu

Inostrani mediji pišu da je sinoćnja utakmica Real Madrida i Tottenhama privukla posebnu pažnju skauta Barcelone, koji su boravili na Santiago Bernabeu.

Kako se navodi, Barcini skauti su pratili dvojicu fudbalera Tottenhama - Christiana Eriksena i Davinsona Sancheza, a nije poznato kakva iskustva nose u Kataloniju.

Obojica fudbalera su na terenu provela svih 90 minuta u remiju sa Realom (1:1), a španski mediji pišu da Barcelona u Eriksenu vidi potencijalnu alternativu u slučaju da ne uspije angažovati Coutinha.

S druge strane, Sanchez se dovodio u vezu sa Barcelonom još dok je igrao za Ajax, međutim na kraju ga je doveo Tottenham pa Katalonci žele ispraviti vlastitu grešku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barceloni je zanimljiv još jedan igrač Tottenhama, Dele Alli, koji sinoć nije nastupio zbog suspenzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi