Službeno: Eldin Hadžić potpisao za Zaragozu

Jednogodišnji ugovor

Službeno: Eldin Hadžić potpisao za Zaragozu

Kao što je naš portal jučer i najavljivao, bh. internacionalac Eldin Hadžić prošao je ljekarski pregled u Zaragozi i potom stavio paraf na jednogodišnji ugovor. 

Hadžić u Zaragozu stiže kao slobodan igrač, obzirom da je prethodno raskinuo ugovor sa Herculesom koji prošle sezone nije uspio osigurati opstanak u španskoj Segunda diviziji.

Ovaj 22-godišnji fudbaler koji je rođen u Sarajevu, za SportSport.ba otkrio je da u ugovoru stoji klauzula, u kojoj piše da ukoliko Zaragoza uspije izboriti povratak u Primeru i ako odigra minimum 25 utakmica, automatski se ugovor produžuje na još tri godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.