Smiješna kazna Valenciji za incident navijača protiv Barce

Novčana kazna nasmijala javnost

Smiješna kazna Valenciji za incident navijača protiv Barce

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda ostvarili su pobjedu na teškom gostovanju protiv Valencije (3:2) u okviru 9. kola španske La Lige.

Katalonska ekipa do pobjede na Mestalli stigla je u posljednjim sekundama utakmice kada je precizan sa bijele tačke bio Messi. Nakon toga igrači Barcelone su slavili gol, a navijači Valencije su flašom u glavu pogodili Neymara.

Nakon toga Messi je ušao u verbalnu raspravu sa navijačima Valencije, ali se sve brzo završilo. Španski mediji znali su da će Takmičarski komitet La Lige kazniti Valenciju, ali niko nije očekivao ovako blagu kaznu.

Naime, Takmičarski komitet La Lige objavio je danas da je Valencija kažnjena sa svega 1.500 eura zbog incidenta na utakmici protiv Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi