Smuda: Štilić će ostati u Wisli

Trener Wisle

Smuda: Štilić će ostati u Wisli

Trener Wisle, Franciszek Smuda, uvjeren je kako će Semir Štilić ostati u timu iz Krakowa.

Iako našem internacionalcu ugovor sa trenutno četvrtoplasiran momčadi Ekstraklase ističe na ljeto, Smuda je u izjavi za poljske medije negirao tvrdnje da će Štilić promijeniti klub u januarskom prijelaznom roku. 

"Prije manje od mjesec dana pitao sam ga da li je zadovoljan, a on mi je odgovorio da mu je ovdje sjajno. Semir je inteligentan momak i vjerujem da će ostati", izjavio je Smuda.

Štilić je u redove Wisle stigao prošle sezone iz turskog Gaziantepspora, a u ovoj polusezoni odigrao je 19 utakmica i pritom postigao sedam golova i šest asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.