Spalletti: Džeko je promašio previše prilika

Roma poražena u Torinu

Spalletti: Džeko je promašio previše prilika

E. Čaušević

Ekipa Rome danas je doživjela težak poraz od Torina u okviru 6. kola italijanske Serije A.

Vučica je u Torinu poražena sa 3:1, a utakmicu je obilježio Edin Džeko koji je promašio nekoliko sjajnih prilika. Navijači Rome zamjerili su nakon utakmice bh. napadaču što nije danas postigao barem jedan gol. 

Nakon meča Luciano Spalletti je izjavio da se ne može slaviti u utakmici u kojoj promašite skoro deset izglednih prilika. 

"Džeko je danas promašio previše prilika. Nažalost, mi često padnemo nakon dobre utakmice. Džeko se trudio danas, nudio se stalno, ali je morao biti skoncentrisan u završnici. Kriv sam i ja jer nisam na treninzima uspio da im pokažem koliko je ovaj meč bitan, svi su bili previše opušteni", rekao je Spalletti nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi