Spalletti ekspresno odgovorio na Džekinu izjavu

Dijamant smatra da Roma mora igrati bolje

Spalletti ekspresno odgovorio na Džekinu izjavu

Roma je večeras na domaćem terenu slavila pobjedu protiv Pescare sa 3:2, a dva pogotka postigao je kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko.

Dijamant je nakon meča rekao da Roma mora igrati bolje te da ovakvom igrom neće slaviti protiv Lazija u velikom derbiju narednog vikenda, a trener Vučice Luciano Spalletti odmah je imao spreman odgovor.

"Onda on treba početi igrati bolje i svi trebamo igrati bolje. Golovi i asistencije jesu uočiljivi, ali ima mnogo stvari koje treba uraditi osim toga. Vidio sam danas da je Genoa slavila protiv Juventusa uz dosta trčanja i odlučnosti, to je nešto što moramo popraviti", rekao je Spalletti i dodao:

"To nije bila naša najbolja partija, ali mi smo u trenutku transformacije. Mi ne umiremo u ljepoti, već želimo biti pobjednici. Pescara je danas igrala bez pritiska jer nisu imali šta izgubiti u ovakvom meču i to se osjetilo na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi