Split u Parku mladeži pregazio Osijek

Siguran trijumf Splićana protiv Osijeka

Split u Parku mladeži pregazio Osijek

Split je večeras u okviru 12. kola hrvatskog HNL-a ugostio Osijek. Domaćin je bez većih problema upisao trijumf rezultatom 3:0. 

Sve je bilo riješeno u svega 12 minuta. Do 33. minute susreta nije bilo golova na Parku mladeži, a onda su Splićani pregazili ekipu iz Slavonije. 

Domaćin je do vodstva došao u 33. minuti susreta, a strijelac je bio Cikalleshi sa bijele tačke. Samo dva minuta kasnije mrežu Osijeka zatresao je Roce. 

Isti igrač postavio je konačan rezultat u 44. minuti susreta. Split je do kraja odigrao rutinski i upisao rutinsku pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.