Šta će biti sa Neymarom?
Foto: EPA

Pršte ponude

Šta će biti sa Neymarom?

D. Vejo
Teme:

Još uvijek se čeka na produženje ugovora na relaciji Neymar – Barcelona.

Odugovlačenje je odmah postavilo sumnju mnogih klubova, te su kako bi iskoristili priliku i doveli El Maestra u svoje redove, brzinski iznijeli ponude. 

Katalonci su optimisti. Smatraju da ne vide problem, te ne shvataju zbog čega ovoliko prašine koja se digla u zadnje vrijeme radi navodno mogućeg odlaska jednog od nosilaca igre crveno-plavih.

Kako navodi jedan inostrani list, najzainteresovaniji za podmetanje svoje stolice ukoliko napadač ne produži ugovor sa Španskim šampionom, su gradski rivali iz engleskog Premiershipa, Manchester City i Manchester United. Oni su, kako se piše, spremni da plate vrtoglav milionski iznos za mladog Brazilca.

Pored Engleza, Brazilac se dovodio u vezu i sa najvećim Barcinim konkurentom, Realom. Špekuliše se, da su Madriđani spremni na sve uslove, kako bi pojačali svoje redove jednim od najboljih igrača današnjice. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi