Šta se dešava u Unitedu: Misterija oko povrede Martiala

Ko koga tu laže?

Šta se dešava u Unitedu: Misterija oko povrede Martiala

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Anthony Martial propustio je meč Manchester Uniteda protiv Liverpoola zbog problema sa povredom.

Pred meč sa Liverpoolom svi su se zapitali gdje je Martial, jer je bez ikakvog objašnjenja izostavljen sa spiska putnika za meč sa Redsima. Nakon što su engleski mediji "provalili" da ga nema u Liverpoolu sa Old Trafforda je stigla informacija da Martial ima problema sa povredom, te da zbog toga nije u konkurenciji za meč.

Ipak, samo dva danas kasnije francuski napadač uredno se pojavio na treningu Crvenih đavola. Jasno se vidjelo da nema ni traga "povredi", te da je Martial u potpunosti spreman. Naravno, odmah su počele špekulacije da se nešto čudno dešava u Unitedu i da čelnici kluba to pokušavaju na sve načine da sakriju.

United sutra igra protiv Fenerbahčea u okviru Evropske lige, a Martial konkuriše za taj meč. Engleski mediji navode da je Mourinho vjerovatno nešto ljut na Francuza, te da zbog toga on nije igrao protiv Liverpoola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti