Štilić se sutra vraća na teren
Semir Štilić

Nakon povrede

Štilić se sutra vraća na teren

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić, koji je propustio zbog povrede dvije posljednje utakmice Lecha iz Poznana, sutra bi se trebao vratiti na teren.

Kako je saopštila doktorska ekipa poljske ekipe, Štilić će biti spreman za sutrašnji duel poljskog prvenstva, koji Lech igra sa Lubinom.

Štilić od ponedeljka trenira normalnim intezitetom sa ostatkom ekipe, te se sasvim oporavio od povrede koja ga je udaljila i sa utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Portugalom u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Štilić je prošle sezone bio ponajbolji igrač poljske ekipe, ali obe sezone igra nešto slabije, dijelom i zbog čestih povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti