Strašan posao Stare dame: Ogromna ponuda za Alexa Sandra
Foto: EPA

City nudi 50 miliona funti

Strašan posao Stare dame: Ogromna ponuda za Alexa Sandra

M. Šljivak

Lijevi bek Juventusa Alex Sandro mogao bi od naredne sezone zaigrati u engleskoj Premier ligi.

Barem tako tvrdi The Mirror, koji u današnjem izdanju piše da bi ovaj 26-godišnji fudbaler od naredne sezone mogao obući dres Manchester Cityja.

Navodno, City je za 26-godišnjeg fudbalera spreman izdvojiti čak 50 miliona funti, što je ponuda koja se teško odbija.

Eventualnom prodajom Sandra Juventus bi dobro profitirao, jer su ga od Porta kupili za duplo manje novca. U Torinu je brazilski fudbaler potpuno eksplodirao i postao je jedan od najboljih bekova svijeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako kojim slučajem Stara dama odbije ponudu Građana, Pep Guardiola će se okrenuti drugim opcijama. Među kandidatima za lijevi bok Cityja su još Ryan Bertrand (Southampton), Benjamin Mendy (Monaco), Alex Grimaldo (Benfica) i Sead Kolašinac (Schalke).

Izvjesno je da će barem jedan od ovih fudbalera postati član tima iz Manchestera, a dovođenje lijevog beka je za City jedan od prioriteta ovog ljeta.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi