Subašić sjajan u remiju Cityja i Dynama, Džeko nije igrao

Džeko bez nastupa

Subašić sjajan u remiju Cityja i Dynama, Džeko nije igrao

M. Šljivak

Prvak engleske Premier lige Manchester City remizirao je (0:0) u prijateljskom susretu sa njemačkim drugoligašom ekipom Dynama iz Dresdena.

Iako je ovog puta mnogo više prvotimaca dobilo priliku za igru u odnosu na utakmicu sa Al Hilalom prije par dana, Građani ponovo nisu uspjeli postići pogodak, a ovoga puta uspjeli su odbraniti i svoju mrežu.

Bili su šampioni Engleske mnogo bolji tim, imali su više loptu u svom posjedu, ali je tim iz Dresdena odigrao zaista dobru utakmicu, te su na kraju izvukli remi 0:0.

Sjajnu partiju u dresu Dynama odigrao je nekadašnji fudbaler Olimpica Muhamed Subašić koji zaista odlično čuvao napadače Građana, a naročito Carlosa Teveza. Sa druge strane Edin Džeko ponovo nije dobio priliku za igru u sastavu Manchester Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.