Tabloid 'The Sun' se osramotio zbog Bilića

Iznenađujući gaf

Tabloid 'The Sun' se osramotio zbog Bilića

Jedan od najtiražnijih britanskih medija "The Sun" dospio je u centar pažnje javnosti u susjednoj Hrvatskoj. 

Tabloid koji se dnevno tiska u preko 1,8 miliona primjeraka je napravio veliki gaf predstavivši Slavena Bilića kao Srbina, a ova greška je iznenađujuća iz razloga što hrvatski trener vodi West Ham United još od prošlog ljeta. 

"Srbin od svojih igrača traži da pokažu borbenost na travnjaku", napisao je 'The Sun' o hrvatskom treneru uoči utakmice s Chelseajem u Liga kupu.

Bilić je dobro poznato ime u Engleskoj. Osim što vodi West Ham, tamošnjoj javnosti je ostao upamćen kada je kao selektor Hrvatske savladao Englesku na Wembleyu. Također je i kao igrač igrao u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi