Tomas Rosicky operisan, ali ne razmišlja o predaji

Završio sezonu

Tomas Rosicky operisan, ali ne razmišlja o predaji

Legendarni češki fudbaler Tomas Rosicky je kroz karijeru imao mnogo problema sa povredama, koje su ga spriječile da napravi još više.

Rosicky je nedavno imao operaciju ahilove tetive koja je prošla uspješno i bez komplikacija, ali se na teren neće vraćati prije početka sljedeće sezone.

Uprkos tome, Rosicky je izjavio da ne razmišlja o završetku karijere.

"Tako je to u životu. Ako ima nade, morate se boriti. Pokušat ću još jednom", rekao je Tomas Rosicky, koji je ove sezone zbog problema s povredom odigrao samo 19 minuta za Spartu.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Rosicky je najslavnije dane svoje karijere proveo u Borussiji i Arsenalu, a u Spartu se vratio u augustu prošle godine nakon deset godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi