Torres: Mourinho je imao želju da ostanem u Chelseaju

Španski fudbaler otkrio

Torres: Mourinho je imao želju da ostanem u Chelseaju

Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku svog napadača Fernanda Torresa odlučio posuditi Milanu na dvije godine, a španski fudbaler otkrio je kako je Jose Mourinho želio da ga zadrži na Stamford Bridgeu. 

"Odlučio sam da odem. Sa Mourinhom imam odličan odnos koji se zasniva na obostranom poštovanju, ali klub je doveo novog napadača i odlazak je bio najbolja opcija", kazao je Torres, te dodao:

"Mourinho je imao želju da ostanem u Londonu, međutim, bio mi je potreban novi izazov u karijeri. Ponuda Milana bila je ta koju sam čekao". 

Torres je u italijanskoj Seriji A dosad odigrao četiri utakmice i postigao jedan pogodak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.