"Treba kriviti igrače Arsenala, a ne Wengera"

Nasri o situaciji na Emiratesu

"Treba kriviti igrače Arsenala, a ne Wengera"

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Samir Nasri, komentarisao je dešavanja u londonskom klubu, te je na iznenađenje mnogih stao u odbranu Arsenea Wengera.

Arsenal ove godine se ponovo nalazi daleko od titule prvaka Engleske i navijači ovog kluba traže od Wengera da napusti trenersko mjesto. Iako francuski stručnjak imao veoma malo podrške u njegovu odbranu stao je nekadašnji Topnik, Samir Nasri.

Nasri je postao jedna od najomraženijih ličnosti u Londonu nakon što je iz Arsenala prešao u Manchester City. Iako ove sezone igra u Sevilli on je priznao da pomno prati dešavanja u Premiershipu. Francuski fudbaler izjavio je da Wengera ne treba kriviti za rezultate Arsenala, već fudbalere tog kluba.

"Ne možete ga toliko kritikovati, to nije moguće. Arsenal je bio veliki klub, ali ga je Wenger učinio još većim. On nije kriv za ove rezultate, krivi su igrači koji igraju te utakmice. Žao mi je što se nalazi na udaru javnosti jer znam koliko voli taj klub. Zahvaljujući njemu ja sam postao ovo što sam danas", rekao je Nasri.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi