Đurđević: Dolazak u Partizan bio je gol karijere

Centarfor Partizana nije krio oduševljenje

Đurđević: Dolazak u Partizan bio je gol karijere

D. Vejo

Fudbaleri Partizana stigli su do 27. titule državnog prvaka u klupskoj istoriji.

Tim iz Humske večeras je na oproštaju od sezone 2016/17 deklasirao Mladost iz Lučana sa velikih 5:0, te tako podigao trofej najboljeg tima u Srbiji.

Marko Nikolić i njegovi izabranici imali su dosta težak posao ove sezone. Čak devet mjeseci jurili su prednost ljutog rivala Crvene zvezde i nisu imali pravo na grešku. Ponajviše zasluga kada su u pitanju dobri rezultati ide na račun najboljeg napadačkog dvojca u Srbiji Leonarda i Đurđevića.

Fudbaleri koji su zajedno postigli 48 golova, može se reći da su vratili titulu u Humsku.

Đurđević je večeras proglašen za najboljeg strijelca lige sa 24 data gola, koliko je imao i njegov saigrač Leo. Ali, on ističe da posao nije završen, te da ih čeka finale Kupa.

"Svakako da smo presrećni. Uradili smo fantastičan posao ove sezone. Međutim, ovo je samo dio zacrtanog cilja. Ostaje Kup, dakle dupla kruna. Vjerujem da možemo savladati Zvezdu i podići taj trofej", poručio je Đurđević.

Ovaj mladi napadač, vratio se u Srbiju kako bi karijeru koja je krenula niz brdo, vratio na pravi put.

"Moj dolazak u Partizan bi je prava stvar. Gol karijere", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi