Usain Bolt poslao poruku Zlatanu Ibrahimoviću

Jamajčanin veliki navijač Uniteda

Usain Bolt poslao poruku Zlatanu Ibrahimoviću

E. Čaušević

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nakon tri sezone napustio je PSG i karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Ibrahimović je imao bogatu ponudu iz američkog MLS-a, ali je na kraju odlučio da prihvati ponudu sa Old Trafforda. Ovaj fudbaler jučer je odradio prvi trening sa Crvenim đavolima, a njegov dolazak privukao je mnogo pažnje u Manchesteru.

Danas se oglasio i najbolji atletičar na svijetu Usain Bolt koji je poznat kao veliki navijač Uniteda. Bolt je imao posebnu poruku za Zlatana Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zdravo Zlatane, samo ti želi reći dobro došao u najveći klub na svijetu. Radujem se tvojim golovima. Posmatram te", poručio je Bolt.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi