Uz Dinamo, Ibiševića želi i Stade Rennes?
Foto: EPA

Odlazi kod Prcića?

Uz Dinamo, Ibiševića želi i Stade Rennes?

Iz Francuske dolaze informacije kako je prvoligaš Stade Rennes zainteresovan za dovođenje Vedada Ibiševića. 

Čelnici Rennesa žele stvoriti tim koji bi se mogao ravnopravno boriti za neko od mjesta koja vode u evropska takmičenja, a na zapad Francuske bi, sudeći prema pisanju tamošnjih medija, mogao Vedad Ibišević. 

Ibišević se navodno nalazi na meti Rennesa i čelnici kluba bi ga rado vidjeli na Roazhon Parku, međutim pitanje je da li bi bh. napadač na takvo nešto pristao. Još ranije Ibišević je isticao kako je sretan u Herthi i da bi išao jedino u slučaju da interes iskaže klub koji igra Ligu prvaka, 

Prije nekoliko dana se za usluge iskusnog Ibiševića, koji ugovor sa Herthom ima do 2019. godine, raspitivao i Dinamo iz Moskve. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prošlosti Ibišević je već imao priliku igrati u Francuskoj. Nosio je dresove Paris Saint-Germaina i Dijona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi